luni, 5 ianuarie 2015

Achizitionarea unei usi


Usile metalice au inlocuit de multa vreme clasicele usi din lemn. Pentru ca numarul infractiunilor a crescut, dar si pentru ca asa a fost moda, aproape toata lumea a montat o usa metalica la intrarea in locuinta.

Modelele disponibile sunt foarte multe, iar numarul producatorilor la fel de mare. De aceea nu este de mirare ca achizitionarea unei usi nu este atat de usoara. Ca in orice domeniu, si pe piata aceasta exista firme neserioase care incearca sa isi vanda produsele sub reclame mincinoase si cu ajutorul unor reduceri substantiale. Sunt cateva aspecte care ar trebui urmarite in momentul in care va hotarati sa cumparati o usa metalica si anume: din ce este fabricat tocul, profil inchis sau deschis, grosimea tablei  fetei de usa(care este bine sa fie cat mai mare, de macar 2mm), daca exista un cadru de rezistenta, daca ofera izolatie fonica si izolatie in ceea ce priveste temperatura.

In reprezentante de obicei vanzatorii va pot prezenta mostre de sectiuni ale usilor, pentru a putea vedea si interiorul acestora, asadar uitati-va cu atentie si alegeti modelul cel mai complex, care poate oferi o siguranta mai mare. Incuietorile sunt foarte importante si de preferat ar fi o usa cu mai multe, in loc de una singura in puncte multiple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.