miercuri, 3 decembrie 2014

Alegerea mobilei

Alegerea mobilei, desi pare placuta la inceput, cand este la stadiul de discutie, se poate transforma intr-o experienta extrem de neplacuta, care cu siguranta nu va fi usor uitata.


Mobila nu se schimba des, in primul rand (in majoritatea cazurilor) datorita bugetului. De aceea trebuie intocmit un scurt plan de actiune pentru a evita eventualele neplaceri. Primul pas este stabilirea exacta a unei sume care urmeaza sa fie alocata in acest scop. Stilul in care va fi mobilata casa este de asemenea foarte important, asta pentru a nu va trezi cu elemente asiatice alaturi de cele retro.



Dimensiunea mobilei conteaza mult, mai ales atunci cand vine vorba de garsoniere, sau de spatii inguste in general. Oricat de atragatoare ar fi ofertele de pe piata, o locuinta aerisita, mobilata atat cat trebuie, va fi mult mai placuta ochiului decat una plina de tot felul de dulapioare sau fotolii.

Materialul din care este facuta mobila este de luat serios in considerare, asta daca doriti sa aveti acel dulap si peste cinci, sase ani. Pal-ul este cel mai des intalnit pe piata din Romania, este cel mai ieftin, dar si de o calitate foarte slaba. Mdf-ul ori lemnul masiv ar fi de preferat, asta insa depinzand si de posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.