miercuri, 26 noiembrie 2014

Villa Amanzi din Phuket, Thailanda

Cu vedere spre marea andamana, aceasta vila de sase dormitoate a fost realizata de compania Original Vision si reprezinta o adevarata capodopera. Construita pe o stanca uriasa si localizata in cartierul exclusivist Millionaire’s Milla, vila Amanzi din orasul Phuket, Thailanda poate sa gazduiasca comfortabil pana la 12 oaspeti, iar preturile variaza intre 2.000 si 4.500 de dolari pe noapte, in functie de dotari.


Spatiul interior se intinde pe o suprafata de 800 de metri patrati, proprietatea din jur avand 2.500 de metri patrati. Vila este construita in asa fel incat sa ofere peisaje panoramice a marii tropicale Andaman.



Vizitatorii se vor putea bucura de televizoare LED de 52 de inch, tennis de masa, fussball, masaj, jacuzzi, piscine interioare si exterioare, un bucatar disponibil la orice ora sau internet wireless. De asemenea fiecare dormitor are cate o baie si un balcon privat. Turistii care doresc sa se cazeze la aceasta vila, trebuie sa petreaca un minim de trei nopti, insa cu cat mai multe nopti petrecute, cu atat pretul va scadea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.