vineri, 24 octombrie 2014

Design pentru ferestrele tale

Fiecare fereastra a unei incaperi, trebuie sa fie acoperita cat mai elegant si trebuie sa fie un tot unitar cu celelalte elemente din camera. Astfel ca, am decis sa va prezentam cateva elemente foarte interesante cu care puteti acoperi ferestrele dvs, pentru a pastra o eleganta si un stil al camerei.



Perdelele, primul element


O sensibilitate crescuta pentru spatiul dvs, este oferita de perdeaua bine aleasa. Culoarea si materialul acesteia sunt foarte importante, fiind un factor de decizie in alegerea lor. De asemenea trebuie sa tinem cont si de lungimea acestora, dar in acelasi timp, trebuie sa ne concentram si asupra eventualelor imprimeuri ale perdelei. Fiecare dintre aceste elemente, ofera spatiului un decor mai mult decat primitor.

Jaluzele, obloane sau rulouri


Excluzand perdelele de tip clasic, trebuie mentionat faptul ca, jaluzele de interior sunt de asemenea un element foarte interesant pentru ferestrele dvs. Obloanele si rulourile fac deliciul unor artificii de design pentru ferestrele camerei.
In functie de culoarea si modelul ales, acestea vor fi un tot unitar pentru camera dvs. Mai trebuie tinut cont si de viteza de coborare a acestora, si eventual, de sistemul de pliere, care este de asemenea important.

Fiecare camera in parte trebuie amenajat dupa gustul si placul proprietarului, dar, designerii de interior fac adevarate minuni. Este indicat ca, in momentul in care incepi sa-ti amenajezi casa, sa consulti cateva cataloage cu modele de camere deja mobilate, sau sa discuti cu un designer pentru ceva custom. Chiar daca sacrificiul financiar este un pic mai mare, trebuie evidentiat faptul ca, cele mai bune lucrari se fac alaturi de un astfel de designer. El cunoaste cel mai bine tendintele in materie de amenajari interioare, si iti poate spune cu precizie care sunt cele mai bune decizii, in functie de bugetul pe care il ai alocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.