miercuri, 8 octombrie 2014

Mobilier model din Mongolia

Una din tarile cu cele mai ciudate preferinte in materie de mobilier, este fara indoiala Mongolia. Locuitorii acestei tari sunt foarte inventivi, cand vine vorba de amenajarea caselor, de aceea o multitudine de modele, care de care mai inovative, apar zilnic in cataloagele, dar si in casele locuitorilor acestei tari. Unele din elementele de mobilier realizate aici, sunt extrem de interesante, si au fost preluate si de catre designerii romani, pentru a fi implementate in diferite situatii.


Mobilierul suspendat, la mare cautare in Mongolia


Un lucru remarcabil in randul producatorilor de mobila, este acela ca , acestia si-au concentrat foarte mult atentia catre mobilierul suspendat, in urma cererilor din ce in ce mai multe care au aparut. Se pare ca aici se urmeaza un anumit trend la nivel national, locuitorii acestei tari fiind destul de rezervati se pare, in ceea ce priveste lucrurile foarte obisnuite.
Mobilierul clasic este intalnit din ce in ce mai rar prin casele oamenilor, locul fiindu-i luat de catre modele din ce in ce mai ciudate si mai nonconformiste.

Aruncand o privire peste piesa de mobilier din imagine, ne putem da seama foarte usor care sunt gusturile celor ce locuiesc in Mongolia, si chiar ne putem inspira, pentru o eventuala amenajare in stil mongol. Acesta este un dulap cu 3 sertare, realizat pentru una din expozitiile ce a avut loc in luna Ianuarie. El a fost foarte apreciat, producatorul declarand ca a primit un numar record de cereri, comparativ cu asteptariile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.