duminică, 22 aprilie 2012

Chiriile la apartamentele de lux sfidează criza

În ofertele pentru închirieri locuinţe în ţară, se detaşează oferta de lux unde chiriile depăşesc valoarea de 1000 de euro pe lună. Într-un studiu realizat de site-ul imobiliare.ro, ponderea anunţurilor de acest gen depăşeşte 15% din totalul anunţurilor de închiriere astfel, din 7.137 de anunţuri, 1.107 vizează închirierea apartamentelor de lux.

Acestea sunt răspândite în toate oraşele ţării. Astfel, pentru închirieri apartamente Brasov-ul, fiind un oraş turistic şi universitar, oferă o gamă largă de locuinţe la închiriere. În topul celor mai scumpe, se află apartamente cu chirii ce depăşesc 1000 de euro. Cea mai mare chirie ajunge aici la 1.300 de euro şi este vorba de un apartament din Centrul Vechi al oraşului.

Pentru acest segment de imobiliare Timisoara ocupă un loc de frunte. Cea mai scumpă chirie este de 1250 de euro şi se cere pentru un apartament amplasat într-o clădire istorică din Piaţa Unirii.

Pentru categoria de lux la apartamente Bucuresti-ul se află în topul celor mai scumpe chirii. Astfel, un penthouse din Herăstrău ajunge la 6800 de euro pe lună, un apartament în Dorobanţi la 4600 de euro, iar un penthouse în Pipera la 4500 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.