duminică, 18 septembrie 2016

Locuinte noi sau vechi?

Persoanele care doresc sa achizitioneze un apartament sau o garsoniera vor trebui sa se documenteze bine inainte de a lua o decizie.


Blocurile construite inainte de 1990 au intrat pentru o scurta perioada de timp in umbra, datorita aparitiei noilor cartiere de blocuri frumos colorate. Initial, toti erau incantati de faptul ca pot cumpara ceva nou, nu ceva construit in urma cu 20 sau 30 de ani. Dupa mai multe experiente nefericite (igrasie, defectiuni ale instalatiilor sanitare sau electrice, finisaje prost executate si materiale de slaba calitate)care au fost facute publice de cumparatorii dezamagiti,  clientii s-au intors la acele blocuri gri, pe care in urma cu putin timp le dispretuiau.

Zona in care se afla locuinta este de asemenea unul dintre cele mai importante lucruri, probabil imediat dupa pret. Pentru ca multe dintre ansamblurile noi de blocuri au fost construite la periferie, oamenii prefera totusi sa cumpere ceva in oras, de unde pot ajunge usor la munca ori in diverse puncte de interes.

Exista insa si locuinte noi care merita cumparate, dar cu o verificare in prealabil a materialelor folosite la constructia blocului, a costurilor de intretinere, a problemelor cu canalizarea si a instalatiilor din casa cat si a accesului la oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.